Hitta ut.

Idag startade jag och Väninnan jakten på ‘Hitta Ut’- kontroller. Vi var ute och letade i cirka två och halvtimme. Underbart vårväder och härlig promenad som blev ungefär en mil sammantaget. Och tio kontroller fick vi ihop. (Tyvärr glömde jag starta min SmartWatch så fick bara halva sträckan uppmätt.)

Det är nu tanken att vi ska fortsätta med detta hela säsongen som ‘Hitta Ut’ är öppet. Sen lär vi inte hinna med alla kontroller eftersom vi har två städer att gå i. Dels den staden jag bor i, dels den staden Väninnan bor i. Tanken är att vi ska altinera lite. Ibland kör jag de tre milen in till henne i grannstaden och ibland kör hon hit till mig. Det är som på somrarna när vi ska träffas vid havet och sola. Ibland här, ibland där och ibland mittemellan. Det kommer att bli så bra så. Kul att träffas och göra någonting i alla fall.

Nu ska jag strax göra lite yoga innan jag hoppar i duschen. Har nämligen anmält mig till en utmaning via Yogobe som heter ‘Spring Boost 2024’. Där ingår yogapass, träningspass och kostråd. Så det ska bli spännande. Hoppas bara jag har lite jäklaranammar i mig nu och kämpar på med detta. Men nu är jag på G! Jag måste peppa mig för detta. Jag vill må bra igen, vilket jag har skrivit om tidigare. Så här är tre appar som jag kommer att använda mig av för att försöka komma i form och må bättre.

Och jag behöver nu bara göra upp en plan för när och hur jag ska göra detta. ‘Hitta Ut’ blir ju lite då och nu med Väninnan och när vi båda kan. Mwn de andra två ska läggas in i almanackan med påminnelse. Sen behöver jag också all pepp och viljekraft som jag kan uppbringa. Det går inte att vänta in motivationen för då blir det aldrig av. Men den lilla jag har efter dagens sköna promenad ska jag försöka hålla kvar och jobba vidare på. Så nu tackar jag för denna gången. Nu ska det bli 30 minuters yoga med Yogobe!

Ha de’

Lämna en kommentar