Hoppas på bättring.

Nu hoppas och håller jag tummarna för en bättring av mitt mående. Förbannar detta eländiga klimakterie. Detta har,  är och verkar vara en evig och jobbig följetong. Har hållt på i två tre år nu.

Ska försöka göra en lång historia kort: Jag mådde dåligt pga oklara saker. Gick till gyn efter inrådan från kollega. Fick plåster och började må bra. Bland annat försvann min migrän. Dessa plåstren tog slut på Apoteket. Fick andra plåster plus tabletter. Mådde hyfsat bra men ändå sämre. Huvudvärk och migrän kom krypandes tillbaka. Även dessa plåster tog slut på Apoteket. Fick spray och andra tabletter. Mådde typ ännu sämre. Kontakt med gyn som påstod att jag borde inte ha dessa besvär jag har vid min ålder… Att det borde vara över typ… Hmm…jag har uppenbarligen dessa besvär trots min ålder. Mina första plåster finns inne igen och jag börjar använda dom. Mår bättre igen men absolut inte bra. Kan tilläggas att jag har bara bytt produkter vid de tillfällen jag har behövt hämta ut en ny omgång och/eller förnya recept. De har således använts under längre tid så kroppen har haft tid att anpassa sig. Uppe på detta har jag även en sköldkörteln som går bananas vilket inte gör saken bättre. Så håller även på att reglera dosen för den medicinen.

Detta har varit ganska enerverande och jag tänker att det kan väl inte vara bra att byta sådär hela tiden. Men nu håller jag tummarna för att de plåster jag mått bäst av ska finnas framöver. I vilket fall mår jag ju fortfarande inte speciellt bra så nu tänker jag ta till kosttillskott också.

Har startat en prenumeration på två tillskott hos ett företag som heter Källa. Enligt reklam och recensioner ska de vara bra produkter. Och jaa, jag vet att allt kan säljas med mördande reklam. Och man ska inte tro på allt. Men jag känner mig i det närmsta desperat. Eller snudd på i alla fall. Orkar inte må så här skruttigt längre. Jag måste helt enkelt prova.

Håller tummarna att det fungerar.

Så har någon där ute provat dessa produkter får ni gärna lämna en ärlig recension. För att sitta och till exempel titta på tv och tårarna helt plötsligt rinner för kinderna eller att jag inte kan prata om vissa saker utan att få en gråtklump i halsen eller helt plötsligt börja svettas ymnigt eller få typ (lättare) ångestattacker är inget jag vill längre. Jag vill må bra, få glädjen, lusten och orken tillbaka för att göra saker igen. På riktigt och inte som en fasad utåt som det många gånger känns som att det är nu.

Så nu håller jag alla tummar och tår för att det kommer att hjälpa mig. Lovar att återkomma med en recension om typ en månad eller nått. Måste ju få en chans att bilda mig en uppfattning över tid.

Ha de’

Lämna en kommentar