Det rullar på… 

Standard

Jajamensan! Nu är jag nog på G. Gymmet med Väninnan gick jättebra. Sååå nöjd att jag kom iväg. Det är ju alltid lättare när det är någon annan som har lite press på en också. 

Men i fredags fick jag faktiskt en egen liten kick eller vad vi ska kalla det. Vi, jag och min Vän, skulle på en välgörenhetsspelning för ett fotbollslag vars omklädningsrum och matchställ blev totalförstört i en brand i veckan. Sååå tråkigt. Men i alla fall…  När jag skulle ta på mig en blus som hängt oanvänd i garderoben ett tag så fick jag inte på den! Och det var på underarmarna den inte gick på!!! Vad hände där lixom? Så nu ska det bli skärpning på allvar. 

Och idag var jag och SysterYster ute på en härligt uppfriskande promenad på 7 kilometer. Känns kanon nu när man kommit hem och är färdig. Vi bestämde att vi ska sikta på att ut och gå tillsammans i alla fall en gång i veckan. 

Vår, min och SysterYsters, lilla runda.

Och nu ska jag ta ner den sista av julen. Började plocka ihop den igår men innan jag var helt klar kom Vännen med vildsvinsgryta som han tillagat som middag åt oss. Och det var sååå gott!💖 

Godaste vildsvinsgrytan!

Så därför får jag plocka ihop det sista av julen idag istället. Har i och för sig bara gardinerna kvar och att bära upp allt på vinden så det går ganska fort. Men lika bra att ta tag i det på en gång innan jag duschar efter promenaden och sen blir sittandes i soffan. Vilket är lätt efter motion och dusch och man är så där lagom nöjd och trött.

Ha de’😘 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s