Lååång dag idag!

Standard

Har haft studiedag på jobbet idag. Förmiddagen började kl.8 och gick till att sitta i tvärgrupper med personal från andra förskolor på en annan förskola. Mycket intressant och givande. Det handlade om barn med flerspråkighet och annat modersmål. 

På eftermiddagen var vi tillbaka på vår egna förskola för att delge varandra vad som sagts på förmiddagen. Detta gick ganska fort eftersom vi hade lite annat att stå i på vår avdelning. Vi har nämligen fått ommålat och nu skulle vi ställa allt på plats igen. Eller nästan allt i alla fall. Och det tog sin lilla tid. Vi började direkt efter lunch vid ca kl.12 och gick inte från jobbet förrän klockan var typ 18. Och ändå blev vi inte färdiga och imorgon kommer alla barnen tillbaka efter julledigheten. Men vi fick undan och någorlunda iordning på det mesta… 

Här komme lite bilder på hur det såg ut under tiden målarna höll på och innan vi städat.

Kändes som ett mer eller mindre hopplöst projekt. Men vi fick som sagt undan det mesta. Även om det är långt ifrån färdigt. Nu ska vi verkligen fundera över om och hur vi vill ha hyllor, speglar, tavlor och sånt. Vill ju inte bara sätta upp och sen kanske ångra oss och på så sätt förstöra våra nymålade väggar. Men efterbilder får ni inte förrän senare när vi börjar komma i ordning mer på riktigt. 

Men nu väntar sängen och lite välbehövlig sömn för mig. Det tar på krafterna att städa och ställa i ordning en hel förskoleavdelning.

Ha de’😘 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s