Startat lite försiktigt 

Så har jag kommit igång lite försiktigt med träningen. Var ute och gick en liten runda igår i snålblåsten. Det blev en sväng på ca 2,5 kilometer och det tog ungefär 25 minuter. Inte snabbt och inte långt men jag gjorde det! Imorgon så blir det en sväng till gymmet. Min Väninna och jag ska köra ett pass med Milon. Först brukar vi värma upp med 10 – 15 minuter på Crosstrainern. Där efter ca 40 minuters Milon och avslutningsvis 10 – 15 minuter på roddmaskinen. Då har vi kört igenom hela kroppen och man är ganska nöjd med sig själv. 

Och från och med nästa vecka ska jag packa ryggsäcken med träningskläder och cykla inom gymmet efter jobbet. Lika bra att få det gjort innan jag landar i soffan. No more exuses! 

Lika bra att lägga fram träningskläderna med en gång så det är klart när jag stiger upp imorgon. 

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s