Igång igen…

Standard

med jobbet och vardagen efter alla helger och ledighet. Skönt på sätt och vis men man vänjer sig snabbt vid att vara ledig.Flört Hade gärna varit ledig bara lite till… Det bästa med att vara tillbaka i vardagen är att barnen får tillbaka en normal dygnsrytm igen, för den har dom ju lyckats vända på fullständigt under jullovet. (Helst sonen som varit iväg och LANat vid ett par tillfällen.) Fast ska jag vara riktigt ärlig så var min dygnsrytm lite ur balans den också.

Detta året har jag bestämt mig för att tänka på mig själv lite extra. Ta tag i min träning (igen), tänka lite på vad jag stoppar i mig. Ska inte börja med någon konstig diet eller så utan bara tänka lite extra på vad jag stoppar i mig. Inte äta den där portionen extra bara för att det är gott eller köpa den där godisbiten bara för att jag är sugen. Ja, ni förstår vad jag menar. Tänka till lite bara. Vad gäller träningen ska jag försöka komma iväg minst två eller tre gånger i veckan. Har hittat fyra pass som jag kan växla mellan; ett PowerYoga, ett Cyclingpass, ett IndoorWalking och ett Corepass. Testade PowerYogan nu i veckan, mycket bra. Det var jättejobbigt men lugnt och stilla så man var ganska trött och svettig efteråt. Känns som om det är vad jag behöver just nu som kontrast till livet och jobbet i övrigt. Ska ge det några gånger så man lär sig att andas rätt och samtidigt kunna göra rörelserna som man ska. IndoorWalking är nytt för mig, testade även det och det ska nog gå bra det också bara man får upp flåset lite. Cycling och Core har jag provat innan så det vet jag vad det är så nu ska man bara komma i form igen. Skönt att vara igång. Skrattande

poweryoga.gif

Nått mer som jag tänker göra för mig själv är att ta mig lite mer tid till att scrappa. Se till att få undan andra tråkigare saker med en gång så det blir mer tid över till roligt. Har en tendens till att dra ut på och skjuta upp saker och ting som är tråkigt. Som städning, tvätt, handla mat och sånt som man måste göra för att vardagen ska fungera. Rynkar på näsan Just nu har jag tre layouter på gång; vars ett på barnen från det dom var små till idag. Ska göra dessa av alla bilder de tagit på dagis- och skolfotograferingarna. Sedan är det en layout från julen -09 som jag gärna vill ha klar. Jag har hittat nästan alla fotona på barnen, skrivit ut julbilderna och har skisserna klara till bägge projekten så det är bara att sätta igång. Här kommer en liten bild…

ScrapLiten.jpg

Har igentligen många ideer på vad och hur jag vill scrappa så jag måste få loss lite tid till detta. Tycker det är ganska avkopplande också. Lite som mediation om jag får sitta i lugn och ro och får vara ifred. Kanske lägger ut någon skiss här nån gång. Både på sådant jag har gjort med resultat och på sådant jag inte gjort.

Nu väntar sängen och en natts skön sömn, hoppas jag. Har varit lite si och så med sömnen på sistonde. Fast jag har ju det i mellan åt så det är inget konsigt med det. Bara att hoppas det blir nån sömn i natt. Så nu säger jag God Natt och…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s