Vinter, vinter, vinter…

Varför tar den aldrig slut? Jag vet att det bara är Januari ännu och att vintern tar inte slut förrän i Mars/April nån gång. Om ens då… Obestämd Fast vi är inte så vana vid att ha så mycket snö och så lååång vinter där jag bor och jag längtar efter sol och vår nu.

Fast visst kan jag erkänna att det var fint utanför huset när snön kom och låg tjock med ett par decimeter. Kolla här..

10UteDec2009Liten.jpg

Och här också…

14UteDec2009Liten.jpg

Om man tittar på bordet utanför fönstret så ser man hur mycket snö det var strax innan jul. Det har varit på väg att försvinna vid ett par tillfällen med både lite mildväder och småregn men det blev kallt igen och det har kommit lite mer snö vid några gånger så snön ligger faktiskt fortfarande kvar. Men nu tycker jag som sagt att det börjar bli lite tröttsamt med kyla och snö. Nu vill jag sitta på bryggan och se en sån här mysig solnedgång med lite god mat, gott vin och trevligt sällskap…

SolnedgångLiten.jpg

Längtar…Skrattande

Jag får väll sysselsätta mig med att måla trappan inne i huset vit så länge. Har börjat att skura alla steg och ledstänger och skruva ner spjälor. Ska gå ner till färghandeln och fixa färg imorgon tänkte jag. Har ju ledig dag… Och det är ju en sak jag lovat mig själv också att få saker gjorda och detta har jag tänkt göra ända sedan i höstas. Nu äntligen är det på gång.

Strax ska jag packa träningsväskan för idag är det PowerYoga på gymmet som gäller. Glad Och imorgon blir det Cycling. Kul, kul… Så till nästa gång säger jag…

Ha de´

2 reaktioner till “Vinter, vinter, vinter…

  1. Längtar…även om jag inte vill klippa gräset och på sin höjd plantera färdiga blommor i urnorna på altanen så låter det så skönt och rogivande. Tur att man inte är ensam om dessa tankar.. 😉

  2. Här har du en själsfrände…. blir snart galen… vill plantera… klippa gräset… sitta på verandan.. i min lilla röda stuga…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s