Livet rullar på och digitala körrep!

Standard

Hade bestämt att jag inte skulle skriva något om Coronaläget. Men eftersom det påverkar mig mer eller mindre varje dag så är det i stort sett ofrånkomligt. Men jag kommer inte att skriva om just Corona i sig utan mer hur och vad jag gör på grund av det. Som t.e.x. hemmaträning som jag nämnt innan.

Ni som varit inne här innan vet ju att jag sjunger i kören Joyvoice och fullkomligt älskar det. De har som många andra fått anpassa sig efter rådande omständigheter och har pausat alla körer för ett tag framöver. Men istället för att vi inte får sjunga med kören alls, har de ordnat med digitala körrep via webben. Det låter märkligt men funkade över förväntan. De sänder helt enkelt körrepetitionerna live via Facebook och man står hemma och sjunger med. Jag castade till tv:n och kopplade upp ljudet till stereon och det funkade alldeles utmärkt.

Digitalt körrep med Joyvoice.

Dessa digitala körrep är öppna för alla. Så passa på att delta om du är sugen att testa på Joyvoice. Dessa körrep finns att följa på deras Facebook varje onsdag kl.18:00 . De kommer också att lägga upp texterna till de sånger vi sjunger så man kan hänga med i låtarna. Man kan även se dessa rep i efterhand, också på deras Facebook.

Jag har körrep digitalt hemma i vardagsrummet.

Våra körrep på hemmaplan är som sagt pausade men dessa ska vi få i juni istället om läget är bättre då. Det kommer då bara att vara fyra stycken tillfällen men förlängda. Allt kommer sedan att avslutas med en stor konsert i Stockholm i juli för de som kan och vill. Detta tycker jag låter jättebra och jag hoppas verkligen att läget med viruset blir bättre så allt detta går att genomföra. Men det får tiden utvisa och jag håller alla tummar och tår för att det ordnar sig.

I övrigt har jag jobbat nästan som vanligt. Var dock hemma en vecka med hosta och snor men har jobbat hela veckan som var. Tyvärr vaknade jag idag med ont i halsen och hosta (igen). Så kommer förmodligen att behöva vara hemma i veckan som kommer. Tur då att det är något färre med barn på förskolan. Dock är det många pedagoger borta också. Men vi måste följa de restriktioner vi fått så det är bäst att göra som de säger. Måtte detta vara över inom en snart framtid!

Med det sagt så får vara allt för denna gången så nu säger jag…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s