Nya löparskor…

Standard

Det är vad jag skulle behöva just nu. Eller nu och nu… I det närmsta i alla fall. Men det är ju en djungel där ute. Har legat här hemma med snor och hosta, igen, och letat på nätet och det finns ju en uppsjö av skor. Ja, jag vet att man ska gynna de lokala handlarna och handla på hemmaplan. Men vi har tyvärr varken sportbutik eller skobutik i vår fina lilla stad längre. Så det blir att leta på nätet innan jag får tid att ta mig till grannkommunen för liveshopping helt enkelt.

(bild från pixabay.com)

Innan har jag haft Asics löparskor och gillat dom så det är mestadels det jag har letat efter. Sen är det svårt att handla skor på nätet utan man behöver ju helst prova och känna efter riktigt hur de sitter och känns på foten.

Lutar skarp åt ett par sådana här…
(bild lånad från Stadium.se)

Ja ja, ser ut som att jag måste ta mig till grannkommunen snart och titta. Känns inte heller så kul i dessa virustider. Så jag får hålla till godo med de gamla tills jag är helt frisk helt enkelt… om det inte dyker upp några på nätet förstås… 😉

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s