Sen frukost och lite tankar!

Standard

Sitter nu och äter en sen frukost, eftersom jag sov till det en stund och gjorde ett lite extra långt yogapass också. Nästan en timme. Skönt var det! Så nu sitter jag här och funderar över vad jag ska skriva om idag. Men jag börjar väl så får vi se vad det blir av det.

Kan ju berätta att jag var och hälsade på en `vän´ igår kväll. Han har precis flyttat till hus och ville jag skulle komma och kolla läget. Vilket jag gjorde. Ett litet trevligt hus var det men med mycket att fixa. Tror dock det kommer att bli hur bra som helst med tiden. Så jag bidrog lite med att skruva ihop ett köksbord samt ställa det och köksstolarna på plats. Blev sen kvar lite längre än jag tänkt mig, vilket var ganska mysigt 😉 Men klockan var drygt tolv på natten innan jag kom hem, så tyckte jag kunde ta en rejäl sovmorgon idag.

Igår lyckades jag även, förutom en kort yoga, ta mig ut i det fina vädret. Det var ju helt underbart ute. Strålande solsken och lagom kyligt för en första promenad efter att ha legat inne i nästan en hel vecka.

Härlig väder!
Blev en skön runda i lite lagom fart.

Idag är det nästan lika fint så jag siktar på att komma ut på en runda idag också. Har ju bestämt mig för att nu ska jag må bra igen och då är ju det fysiska en ganska viktig bit i detta. Bara att köra med andra ord! Ska försöka få med min Väninna idag också.

Imorgon är det dags att gå tillbaka till jobbet. Har ju som jag nämnt legat hemma sen i måndagskväll p.g.a. förkylning och hosta. Men nu verkar det ha släppt och jag känner mig bra igen. Ska bli spännande att se om vi har några barn som kommer till oss nu i dessa tider med virus som härjar runt. Veckan som gick verkar det inte ha varit speciellt många om jag förstod mina kollegor rätt. Men det återstår att se. Nu tänker jag strax byta om och ge mig ut på en promenix i det härliga vädret.

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s