Härlig dag med Vännen!

Standard

I torsdags blev jag överraskad av Vännen. Han hintade lite redan kvällen innan att han hade lite planer på g. Så på torsdagsmorgonen sa han att vi skulle packa korv, bröd, kaffe, grill och filt mm för han skulle ta mig någonstans. Oömma kläder och riktiga skor var att också att föredra. Så det var bara att stiga upp för att äta frukost och börja packa typ.

Efter att Vännen varit hem om sitt för att rasta katterna, hämtat korv och bryggt kaffe blev jag hämtad och vi gav oss iväg. Det blev ca 40 minuters bilresa plus en lite promenad genom ‘skogen’ innan vi var framme.

Och det var så härligt. En mysig gräsplätt nere vid havet med sol och fågelkvitter. Underbart! Precis vad jag behövde just nu. De har nämligen varit allmänt körigt en tid så mina varningsklockor för stressymtom har ringt högt.

Det blev en helt ljuvlig dag med massa mys, grillning och fika. En dag att bara vara och njuta!


Härligt!!!

Och idag är det grillkväll med goa vänner och förhoppningsvis blir det mycket skratt och lika trevligt som det brukar vara. Har precis slängt ihop en halloncheezecake som jag hoppas ska hinna frysa innan vi ska gå iväg. Fast den får åka in i frysen ett tag till när vi kommer fram så det blir nog bra oavsett. Nej, dags att BUSA benen, armarna och ansiktet lite innan duschen så man slipper vara alldeles blek på partyt. För trots att det varit kanonväder så har jag inte hunnit få någon direkt färg på kroppen. Tur det finns BUS (brun utan sol). Dags att svälja sista kaffeslurken och sätta fart. Sitter just nu i solen på balkongen och intar lite kaffe. Bay bay!

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s