Dagar i odlingens tecken! 

Standard

Mycket odla och plantera i helgen har det varit. Har bl.a planterat om mina tomat-, chili- och paprikaplantor. Åkte på att köpa tomatplantor då de jag sådde själv blev ‘uppätna’ av sorgmyggor. De flesta av chili- och paprikaplantor överlevde som tur var. Inte alla sorter dock men jag är glad för de som blev.

Har även pysslat lite med mina pelargoner och det har beställts två till via nätet och inköpts en på Maxi idag efter att denna filmen gjordes i helgen.


Alla plantor har också fått träna på att stå ute några timmar varje dag för att nu inatt få stanna kvar ute hela natten. Känns nervöst..


Men tror jag ska våga lämna dom med tanke på prognosen.

Har även hunnit med att besöka mina föräldrar och mina pallkragar där. Och det växer så det knakar. Härligt!

Blomkål och rädisor har kommit upp en del. Och ni börjar även broccoli och morot kika upp lite smått.

Mina olika sallader växer också om än lite långsammare.

Idag, söndag, har jag tagit det ganska lugnt. Nån maskin tvätt och en snabb sväng till Maxi med Dottern bara. Var t.o.m så lat att jag inte orkade fixa någon riktig middag utan det fick bli ett par korvar med bröd grillade och intagna i solen på balkongen.

Det var denna helgen det. Ja, inte riktigt… Tillbringade lördagskvällen med Vännen. Vi åt middag ihop och kolla på Eurovisionen. Sen valde han att gå ut på puben med några vänner medans jag blev kvar hemma. Kände inte för att vara social just då. Så kan det va ibland.

Nu ska jag fixa lite inför morgondagen så önskar er en fortsatt bra kväll.

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s