Första gången! 

Ja, nån gång ska vara den första. Och det var det för mig idag. Att gå på fotvårdsbehandling alltså… Har aldrig behövt hålla på med mina fötter eftersom jag alltid haft ‘babyfötter’ och inga problem med dom alls. Möjligtvis lite filning men det har varit ytterst sällan. Så att få en ordentlig behandling idag var riktigt lyxigt. Och varför gick jag då på detta om jag egentligen inte behöver? Jo, för ett år sedan var jag på tjejkväll på TeamSportia här i stan och vann ett presentkort och nu fick jag äntligen tummarna ur och nyttja det. Sista dagen som det var giltigt dessutom. Och det kan absolut bli något jag skulle kunna unna mig nån gång om året bara för att ha lite lyx- och egentid i vardagen.

Nu är det dags att få lite i magen och byta om för lite motion. Idag är det nämligen dags att motionera med kollegorna igen. Dock verkar vi bara bli två som går idag men bättre det än ingen.

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s