Uppladdning! 

Standard

Så har jag då anmält mig till Blodomloppet. Jag och fyra till på jobbet har bildat ett lag och ska (förhoppningsvis) springa detta lopp i början av Maj. Och springer vi inte ska vi ialla fall deltaga. Idag var vi ute och tränade första gången inför detta. Vi var i och för sig bara tre som kunde idag. Det blev bestämt idag på förmiddagen att vi skulle ut så det var ju lite kort varsel. Och som en kul grej startade vi även en Walking-grupp för hela förskolan. Så två gånger i veckan ska vi träffas och motionera ihop. De som kan och vill hänger på. Veckodag, tid och plats är bestämt och vi har en messengergrupp där vi kan meddela och kolla vilka som tänker dyka upp från gång till gång. Givetvis pratar vi på jobbet också. Och idag blev då första gången.

Screenshot_20170425-192429

För att vara första gången och vi alla tre är väldigt otränade så är vi nöjda med vår insats. Det kan bara bli bättre nu.

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s