Börjar ju sådär bra…

Standard

Det här med att komma igång med motionen… Tog för det första en rejäl sovmorgon till klockan halv elva, vilket i och för sig var välbehövligt. Och med strålande solsken och ett par minusgrader utanför fönstret var det ju som upplagt för en raskt promenad på tjugo minuter direkt före frukost och innan jag skulle ta tag i dagen. Bara sätta på kaffet först och ge sig iväg och sen komma hem till doften av nybryggt och fixa resten frukosten. Men icke då… Denna människan här ligger kvar i goa sängvärmen och myser. Hahaha! Ja, vad ska jag göra annat än att skratta åt min egen lathet. Fast jag vet att så småningom kommer jag igång, är lite seg i starten bara, så så lätt ger jag inte upp.

Latmask 

Och så ska jag bara lyckas hålla mig frisk också. För det har det varit väldigt dåligt med sista året. Fast det är ju en av baksidorna med jobbet jag har. Alla barn och deras baciller. Men nu har jag börjat äta både d-vitamin och magnesium, så hoppas att det ska hjälpa något i alla fall. Sedan vet jag ju att med bra motion och vila håller man sig friskare. Men ibland hamnar man i fel rullor och då är det svårt att bryta. Detta ska jag som sagt råda bot på i år. 
Ha de’💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s