Nytt År Nya Möjligheter! 

Är det nu man ska börja blogga igen? Nytt år och nya vanor ni vet… Nya vanor hade jag tänkt mig men hur det blir med bloggandet får vi se. Bland annat så är mitt mål att komma i säng i vettig tid om kvällarna. Som det är nu blir det alldeles för få timmars sömn, kanske sex timmar i snitt, vilket egentligen är alldeles för lite för mig. Jag behöver i alla fall en åtta timmar. 

En annan ny vana jag vill få in är att ta hand om min hy lite bättre. Bli noggrannare med att tvätta av smink och sånt på kvällarna och fräscha upp ansiktet på morgnarna. Kan ju vara bra nu när man kommit in i den åldern när alla rynkor och ålderstecken dyker upp.

Så är det de här med motionen. Dags att ta tag i den biten igen… Hur många gånger har jag inte gjort det? Meeen någon gång ska jag väll lyckas. 

Så så ser det ut för mig. Sammanfattningsvis så ska jag börja ta hand om mig själv lite bättre. Fast det med sömnen har redan spruckit eftersom klockan redan är över tolv på natten. Fast ikväll gör det inte så mycket, jag har ju trots allt semester imorgon. Men i fortsättningen får det bli bättring.

Hoppas jag kan införliva någon eller några av mina intentioner under året. Sedan hoppas jag självklart att 2017 ska bli ett bra år för mig och mina nära och kära. 

Med detta vill jag önska alla ett Gott Nytt År och God Fortsättning! 

Ha de’!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s