Sundare livsstil och välmående! 

Standard

Då har jag återigen börjat försöka följa en sundare livsstil. Vet inte för vilken gång i ordningen det är. Men skam den som ger sig. Någon gång så ska jag väll lyckas. Och när vågen hamnar på nästan 69 kilo då måste jag göra något åt mina vanor tycker jag. Jag veeet att det finns de som har det värre och mer att kämpa emot. Men detta gäller mig och mitt välmående här och nu. Jag ska inte klaga på att jag på något sätt mår dåligt. Inte ur ett sjuklighetsperspektiv men jag mår inte bra kroppsligt och i hjärnan,  eller hur jag nu ska uttrycka mig. Enkelt sett… Jag trivs inte med mig själv i min egen kropp och hur jag ser ut som det är just nu. Så nu ska jag göra något åt det. Punkt slut!

Mina två appar jag tänker ta hjälp av.

Jag ska bokföra allt jag äter och all träning jag gör. Detta ska jag först och främst försöka ha koll på via två appar som heter Lifesum, där jag loggar min mat, och Runkeeper där jag ska logga min träning. Och dessa två går att synka med varandra så förhoppningsvis ska det funka. Om inte annat så har jag lite bättre koll än om jag inte använt dom alls.

Så är det hög tid att börja utnyttja gymkortet också… Har bestämt mig för att alltid ha gymkläder mig till jobbet och ta gymmet på vägen hem. Jag cyklar ändå förbi 100 meter från det. Så jag ser det varje dag både till och från jobbet. Och tar jag det på vägen hem så är det ju avklarat och jag behöver inte ge mig iväg hemifrån igen för att träna. (Om jag inte vill förstås.) Kanske är det så att någon av mina kollegor också ska träna efter jobbet, då kan vi ju sällskapa och det är ju alltid trevligt. För vi är några stycken som har medlemskap på samma gym. Det jag i första hand tänker göra på gymmet är Crosstrainern, Milon och roddmaskinen. Och så lite löpband emellanåt. Kör jag det så går jag igenom hela kroppen vilket jag vill och ett pass tar ca en och en halv timme. 

Gymmet jag är inskriven på.👍

Så nu är det bara att bita ihop och ta sig i kragen. Bättre kropp och välmående Here I come! 💖 
Ha de’ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s