Sista semesterdagen…

Jepp, idag är det sista semesterdagen för denna gång. Blir väll någon enstaka under hösten kan jag tänka mig, men för i sommar så är det avklarat. Och den ska avslutas med personalfest hemma hos vår kokerska. Det blir god mat (det vet jag redan nu) och poolbad för dom som vill. Förra gången vi var där badade jag men i år så skippar jag det. Dels så mycket pga vädret som inte verkar jätte lovande och dels för att jag inte är bekväm med att visa mig själv i badkläder för tillfället. Löjligt kan tyckas men så är det just nu.😩 

Maten från förra festen. 

Trevligt ska vi ha i vilket fall som helst. Det är ju typ sex veckor sedan jag träffade mina kollegor. Blir ju så eftersom vi går på semester så olika.

Sedan imorgon ska lilla Mamma, SysterYster och jag gå på teatern för att se och lyssna på Carmen. Det sänds live och direkt från Dalhalla. Ska bli så mysigt. 

Jag har sett Carmen en gång innan på Malmö Stadsteater men det var mååånga år sedan.😊 Då var jag bara 20 år eller nått. Men det var en upplevelse. Så det ska bli mycket spännande att se igen.

Men först ska det göras lite nytta. Dags att byta myskläderna mot lite mer riktiga och dra iväg och handla. Det behövs ju fyllas på i skafferi och kylskåp emellanåt. Men jag återkommer med rapport om både personalfest och operett.

Ha de’😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s