Känner mig omotiverad… 

Standard

Går in i sista semesterveckan idag och av någon anledning känner jag mig så omotiverad till allt.😩 Vill bara krypa ner och dra täcket över huvudet. Var ska man hitta inspiration till att orka med denna dagen? Halva har i och för sig redan gått så får väll härda ut de timmar som är kvar och hoppas på att orken återkommer imorgon.

Då ska jag faktiskt gå och klippa mig så förhoppningsvis blir jag på lite bättre humör då.👍

Men för att fördriva tiden och få en liten del av dagen att gå så ska jag nu ställa mig i duschen. Även om jag egentligen inte ”orkar”. 

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s