Då var det bestämt!

Standard

Datum för operation alltså. Den 24 mars kl.14.15 blir det. Vilket är redan på måndag. Då kommer min vätskefyllda cysta att tas bort. Så hela den veckan kommer jag att vara sjukskriven/ ha semester. Tänker ta lite av varje. Dels för att det är dyrt att vara sjukskriven, dels för att jag har ganska många semesterdagar. Nu föll det sig så att jag blev sjuk redan i går kväll. Det går nämligen maginfluensa på jobbet. Och igår på eftermiddagen så blev jag plötsligt alldeles kallsvettig. Men det gick över ganska fort som tur var. Var bara lite orolig i magen efteråt. Men på kvällen när jag kom hem blev jag sämre. Började frysa och må illa och när jag lite senare tempade mig hade jag över 38 grader i temp. Inte konstigt att jag mådde dåligt. Någon kräksjuka blev det aldrig men natten var ändå inget kul med illamåendet och magknip. Så här ligger jag nu och hoppas att det inte ska bli värre utan att jag ska bli frisk då det blir operation på måndag.

image

Ni som eventuellt har läst/följt mig vet sen tidigare att jag är en stor bokmal. Jag fullkomligt ääälskar böcker! Så en av mina årliga högtider är bokrean. Fast i år blev det bara en bok inhandlad. Mycket märklig känsla… Men, men… Boken jag köpte var Laila Bagges ”Kom i form på 30 dagar”.

image

Verkar väldigt bra tycker jag. Den innehåller både recept, övningar att utföra på gymmet och övningar att göra hemma plus ‘dagbok’ att skriva ner övningar och mat. Så detta är något jag ska ta tag i efter min operation och så fort såret tillåter. Dottern handlade en ‘likadan’ bok fast en som passar mer till hennes åldersgrupp. Nämligen ”Bodylicious” av bla Sofi Fahrman. Och hon gillar sin bok också. Eller som hon själv beskrev det: Vettigaste boken hon läst på länge.

image

Så nu ska vi bli snygga till bikinisäsongen både hon och jag! Skämt och sido, snygga är vi redan. Nu ska vi bara komma i form också… 😉

image

Nej, nu måste jag nog försöka få i mig lite att äta. Har bara fått i mig några glas Proviva än så länge. Kanske ska se till att få i mig något mer… Sedan behöver jag vila mig en stund. Tycker inte alls om att vara sjuk. Det finns betydligt roligare saker att ha för sig. Men, men, det är bara att gilla läget och försöka kurera sig så gott det går. Vi hörs en annan dag gott folk…
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s