Uppdatering!

Standard

Hoppla, hoppla. Vad tiden springer iväg… Men här kommer i alla fall en lite uppdatering.
Det har blivit ett headset inhandlat till min ny mobil. Jag funderade ju på vilket det skulle bli. Hade kollat på HappyPlugs och sonen tyckte att jag skulle köpa UrbanEars. Det blev som sonen ville 😉 Och det av den enkla anledningen att de fanns i grönt! Vet att HappyPlug finns i en uppsjö av färger men här hade de bara tre och inga gröna. Så Urban fick det bli. Och jag är väldigt nöjd!

20140309-133909.jpg
Nån vecka innan damp det ner ett paket hos mig. Eller hos posten till mig rättare sagt. Hade nästan glömt att jag hade beställt dessa underbara doftljusen…

20140309-134222.jpg
Sååå fina och de doftar ljuvligt. Att man (läs jag) bidrar till en god sak kom som en överraskning och gjorde ju inte saken sämre. Stor bonus på det tycker jag!

20140309-134359.jpg
Man bidrar tydligen med ett mål mat till föräldralösa barn. Och jag som jobbar med barn och ömmar lite extra för dom blev lite varm om hjärtat.
Har även cyklat Vasaloppet. Hur då tänker ni säkert! Men ni som läst här innan kanske läste om det förra året? Det körs ett cykelpass på gymmet jag går på. Vi startar kl.8 när starten för Vasaloppet går och cyklar tills förste man går i mål. Efter varje ca 55 minuter har vi ca 5 minuters paus med blåbärssoppa, banan och bulle. Då kan man även passa på att gå på toa, byta tröja och fylla på med vatten om man vill. Sedan är det på att igen. Vår instruktör brukar köra fyra låtar musik och sedan lyssnar vi en stund på loppet. Musiken och passet försöker han lägga upp så det blir ungefär som på riktigt. Så himla kul har vi. Och allt har vi på storbildsskärm samtidigt. Förra året cyklade vi i 3 tim och 52 min tror jag det var. I år tog det 4 tim och 18 min eftersom föret inta var lika bra som i fjol.

20140309-135503.jpg
Så igår var det givetvis Mello-mys framför tv:n. Min Väninna var här och vi fixade lite mat och ostbrickan. Det blev en räkpaj med sallad och så tre olika sorters kex och tre olika sorters ostar plus två sorters vin.

20140309-140048.jpg
Hon gick inte hem förrens klockan var kvart över två på natten. Vi hade så roligt. Förutom att kolla Melodifestivalen så spelade vi massor av bra musik och kollade på Johans Glans ‘Worldtour of Skåne’ och ‘Worldtour of Skandinavia’. Vi skrattade så vi hade ont i magen och tårarna rann. Vi bara älskar den mannen. Vi pratade och planerade också vår utgång nu i slutet av mars. Då är det ‘Hela Ronneby svänger’ och stans pubar och krogar är fulla av liveartister som underhåller. Sedan ska vi på en dagstur till Köpenhamn i slutet av april och på en privat fest i början på maj. Ska bli sååå roligt och vi längtar verkligen!
Lite närmare i tiden, närmare bestämt i dag väntar Cycling55 och BodyBalance på gymmet för mig. Imorgon blir det dubbelpass Indoorwalking för både mig och Dottern och på tisdag blir det BodyBalance för mig. Längre fram kan man inte boka men det är ett Indoorwalking-pass på onsdag också som vi planerar att gå på. Så kul nu när hon flyttat hem så vi kan göra sällskap på passen. Sonen tränar ju bara ute i gymmet och där känner inte jag min särskilt bekväm. Förutom på löpbandet då. Så när jag springer uppe på ”hyllan” brukar han vara nere i gymmet. Så vi brukar samköra det vi också.
Nej, nu måste jag fixa lite mat och så om jag ska hinna äta och diska undan innan mitt pass börjar. Ni får ha en fortsatt trevlig och skön söndag och var rädda om er där ute i världen.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s