Förberedelser!

Standard

Håller just nu på att förbereda mig inför morgondagen. Igår var jag och handlade ett paket med desinfektionsmedel som jag ska tvätta håret och duscha med. Det ligger just nu på tvättmaskinen och väntar.

20140323-212650.jpg
Jag har för en stund sedan bäddat rent och lagt fram ren ”pyjamas”.

20140323-212904.jpg

20140323-212923.jpg
Nu ska jag bara plocka fram ett rent badlakan och underkläder för att sedan hoppa i duschen och göra mig ren enligt konstens alla regler…
Får inte glömma att ställa klockan tills i morgon. Måste upp och hinna äta frukost innan kl.8 på morgonen för efter det är det kört med mat. Där efter är det bara dricka som gäller till två timmar innan det är dags. Kan i vanliga fall gå nästan en hel dag utan att äta men i morgon när jag inte får äta kommer jag väll att vara hur hungrig som helst. Men, men det blir nog bra med det. Är faktiskt lite nervös… Lite läskigt är det allt att bli sövd… Men det blir säkert bra med det också!

20140323-215037.jpg
Nej, nu in i duschen sedan försöka sova lite. Även om det kommer att bli svårt… Känner det redan nu… Håll alla tummar och tår för att allt går bra för mig i morgon.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s