Ledig dag och träningsvärk!

Standard

Sååå skönt med ledig dag! Jag har ju det varannan onsdag eftersom jag jobbar 90%. Något jag valde att göra efter att ha gått sjukskriven för utmattningsdepression i fem år. Visst, man förlorar en del i inkomst men jag tycker att det är så värt det! Så länge det fungerar ekonomiskt så ska jag fortsätta ned det.
Och idag har jag ledig dag och sitter just nu och intar en sen frukost.

20140122-101706.jpg Slog på stort och kokade mig lite havregrynsgröt vilket inte tillhör vanligheterna. Gott! Klockan tolv är det dags att gå till frissan för att klipp o bryn. Ska bli så skönt för jag börjar känna mig lite långhårig!!! Om nu nio millimeter hinner bli så långt på sex veckor… För det är den längden jag har på sidorna och något längre upptill. Ni som har kort hår förstår nog vad jag menar med att det känns för långt.

20140122-102717.jpg återstår att se om jag tar mig till frissan eftersom träningsvärken efter BodyPump-passet häromdagen börjar kännas. Och det känns rejält! Men på ett skönt sätt! Var egentligen inget pass inplanerat i måndags eftersom jag jobbade länge och skulle direkt till ett möte som jag inte visste hur länge det skulle hålla på. Men när jag var hemma så hade jag knappt en timme på mig och Sonen med Kusin befann sig på gymmet så kände jag att: Jo, gymmet får det bli! Så på med träningskläder och snabbt sluka en banan och iväg. Och jag måste säga att de passen som man bestämmer sig för så plötsligt känns suveränt sköna när de är avklarade. Ikväll väntar ett dubbelpass. Det står både BodyPump och Indoorwalking på schemat. Hur nu det ska gå med min träningsvärk! Bra hoppas jag!

20140122-103840.jpg Fast närmast på schemat för dagen står det diska. Så det är vad jag ska göra nu när jag svalt gröten och druckit upp kaffet. Kanske ska klä mig lite riktigt också så jag bara har att ge mig iväg när disken är klar. Drar runt i mjukiskläder just nu! Men har man ledig dag så har man! 😉
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s