Hej o Hå!

Kom inte på någon roligare rubrik än så… Ville bara titta in och berätta hur vi hade det på ”prova på”-veckan. Första passet som min Väninna och jag skulle gå på (stabilitetsträningen) missade vi eftersom min Väninna råkade ut för lite oförutsedda händelser. Bl.a. en tur till akuten med sin styvpappa. Och sådant kan man ju inte rå för. Sedan väntade hon samtal från sin läkare som inte ringde förrän ca en halvtimme efter avtalad tid m.m. Så istället för att stressa iväg på gympass gick vi helt enkelt en rask promenad för att rensa hjärna och få prata av oss lite. Blev hur bra som helst. Däremot kom vi iväg på Breathpower och Yoga lite senare i veckan. Breathpowern var lite för ”tantigt” upplagd för min del eller hur man ska säga det. Jag skulle säkert behöva det för mina armar och axlar och det var inte alls dåligt eller så… Meeen det var nått som gjorde mig lite tveksam… Yogan däremot var helt underbar! Det var meningen att det skulle vara en tjej som höll i det. Men istället kom det in en lite yngre kille (tror hon fått förhinder). Och, i alla fall jag, som hade förutfattade förväntningar och var inställd på en tjej som instruktör blev först lite besviken. Men det hade jag inget för. Killen var hur duktig som helst! Lugnt och stilla gick han igenom rörelserna och passet. Man riktigt kände hur man kom ner i varv. Det tyckte min Väninna också. Så vi blev helt sålda på detta passet. Meeen… Nu är det ju inte killen ifråga som ska ha yogan så vi är tillbaka på ruta ett. Måste nu prova igen med hon som håller i det som ordinarie. Det är bara att hålla tummarna för att hon är lika bra.

20140119-123050.jpg Veckan i övrigt har varit fullspäckad. Fullt med barn på jobbet och full fart hela tiden. Men jag har hunnit med att besöka mitt ordinarie gym en gång i alla fall. Det var i onsdags som jag först hade börjat jobba kl.6.15 på morgonen. Varit hem om och kollat posten, sprungit en vända på stan för att ordna en försenad julklapp från Dottern till hennes bästa Väninna och sedan hem igen. Hemma fanns Sonen och Kusinen som var på väg ut. Jag frågade vart och de svarar gymmet… Dödens trött som jag var for det väldigt motstridiga tankar genom hjärnan: soffan eller gymmet, soffan eller gymmet? Soffan var väääldigt lockande i detta fallet men jag valde att hänga på till gymmet. Så medans ungdomarna jobbade nere bland maskinerna så tog jag mig en tur på löpbandet. Hela 55 minuter blev det i blandat tempo. Sååå sjukt stolt över mig själv när jag senare stod hemma i duschen. Nu ska jag komma igång med min träning igen!

20140119-124029.jpg Fredagen fick bli vilodag med lite gott framför tv:n som visade handboll. Sååå sjukt spännande! Tyvärr förlorade ju grabbarna meeen så duktiga ändå.

20140119-124340.jpg

20140119-124356.jpg Måste ta reda på när nästa match är så man kan följa den. Handboll är en av de sporter som jag tycker är kul att kolla in på tv. Ishockey är en annan. Det händer lite och man är lite aktiv i soffan själv också. I alla fall jag! 😉
Lördag och söndag ägnas åt städning och tvätt. Inte så kul men måste göras. Under kvällen igår lyckades jag också koppla in bredbandet till min bluray-spelare så nu har jag youtube på tv:n. Och där hittade jag ett par konserter med en av mina stora idoler… Rod Stewart!

20140119-124844.jpg Hade här tänkt lägga in en filmsnutt men har tyvärr inte lyckats klura ut hur man gör på iPaden. Det är ju lite svårt att länka till sitt eget filmklipp som ligger i min iPad! Får klura vidare och se om jag hittar hur man gör. Nog om det… Roddan var och är fortfarande kanonbra och han levererar fortfarande musik som tål att lyssnas på. Senaste albumet är hur bra som helst. Tycker jag!

20140119-125609.jpg Så har du inte lyssnat på det så tycker jag att du ska göra det!
Nej, nu är det dags att hänga tvätt och fortsätta med städeriet. Igår var det vardagsrum och kök som fick sig en omgång. Idag blir det toaletten och mitt sovrum som ska röjas. Senare ikväll blir det gymmet igen för ett Cycling55-pass och en timmes BodyBalance. Det ni! 😉 Hoppas nu ni får en trevlig helg alla där ute i cyberrymden!
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s