It’s My life

Sitter just nu i soffan och latar mig lite. Var på personalfest på jobbet igår. Det var som alltid lika trevligt och roligt 🙂 god mat, god dricka, trevligt sällskap, lite lekar och självklart mååånga härliga skratt! Och nu har jag kommit hem efter en liten promenad till jobbet för att hämta hem bilen. Skönt!

Mitt liv i övrigt känns bra och jag är nöjd med tillvaron. Trots allt som skett eller kanske på grund av det. Ni som läst tidigare inlägg vet vad jag pratar om. Får hem Dottern från USA på onsdag också. Hon blev borta i två månader istället för fem då hon insåg att hon rest över av fel orsaker. Men, men det är så det är. Hade hon inte provat så hade hon säkert ångrat sig och gått och funderat istället. Ska faktiskt bli skönt att få hem henne igen. 😉

I övrigt händer det väll inte så mycket tror jag. Bokälskare som jag är har jag givetvis varit på bokrean och shoppat. 😀 Skulle nog inte kunna hålla mig där ifrån även om jag försökte! Jag blev fem böcker, tre ljudböcker och ett yogapaket rikare. Känns sååå bra i hela kroppen med nya böcker. Det är nog få saker som får mig att må så bra som böcker…

20130302-174933.jpg

När vi ändå pratar om att må bra så måste jag berätta om att jag har hittat ett nytt favoritmärke bland ansiktsvårdsprodukter. (Oj det var ett långt ord!) Nämligen EmmaS- produkterna. De har nyligen börjat säljas på Kicks och då hade man lite rabatt på dom. Jag köpte då en ansiktsmask och ett serum för att jag var lite nyfiken och ville testa… Behöver jag tala om att jag blev fast!? Mitt förråd av EmmaS- produkter har sedan dess utökats efterhand som mina ”gamla” produkter tagit slut.

20130302-175821.jpg

Har tidigare haft Vichy som favorit och har väll i och för säg fortfarande men kommer nu att byta ut dessa mot EmmaS. Och man kan ju alltid variera mellan de olika märkena om man skulle vilja det.

Snart blir här dags för lite matlagning. Hade tänkt mig lax… Har bara inte bestämt om jag vill ha pasta eller matvete. Givetvis blir det en god, grön och fräsch sallad till men vet som sagt inte vad mer det blir. Hmm…får känna efter en stund till. Senare blir det soffhäng framför tv:n och Andra Chansen. Kanske att Sonen med flickvän dyker upp. Tror inte det men ibland så… Har inga som helst problem med att sitta själv men ibland är det kul med lite sällskap. 😉
Nej, nu ska det hängas tvätt och sedan blir det att ta itu med maten!

Ha de’ gott folk! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s