Livet går vidare!

Standard

Ja, livet går vidare 🙂 Och tur är väll det. Kan ju tala om att jag trivs med mitt nya liv som ‘singel’ eller vad man nu ska kalla det. Har ju aldrig riktigt talat om för Mannen, hädan efter Exet, att det är slut… Säger man så efter nästan 24 år? Att det är slut… Fick dessutom höra på en 50- års fest härom helgen att han tror att allt ska bli bra! Ja, vi var på samma kalas/fest. Det var en gemensam kompis som fyllde år och vi är ju inte ovänner eller så, inte enligt mig i alla fall. Vill inte lägga energi på att vara sur eller bitter rätt om jag mycket väl skulle kunna vara det. Efter allt som jag egentlig tycker att han har gjort både mot mig, våra barn och andra. Nej, gjort är gjort och nu vill jag gå vidare. Men dit jag ville komma var att jag fick ytterligare bekräftelse på att jag gjort rätt som lämnat honom. Vi är som sagt inte ovänner eller så, så förra helgen bad jag om hjälp med bilen som tjabbar med mig. Åker över till Exet med den för att få hjälp. Ja, han bad mig komma med den innan. Och så ska försöka förklara vad som är fel, vilket inte är så lätt alla gånger. Istället för att försöka lyssna på vad jag säger, blir han sur och vresig när jag försöker förklara! Och han tror att allt ska bli bra 😳 Kan han ju bara fet-glömma! Och jag fick som sagt ytterligare bevis på att jag handlat rätt. Det är ju mycket på grund av hans humör och temperament som jag bestämde mig för att lämna.

20130217-132032.jpg

Nu börjar jag känna mig tillfreds med livet igen. Jag kan göra vad jag vill när jag vill. Strunta i att göra saker om jag skulle vilja det. Allt utan att känna ‘vad skulle jag gjort/inte gjort’, ‘vem har gjort/inte gjort något han tycker’. Jag slipper ha en klump i magen för att komma hem och inte veta detta. Frihet med andra ord. Jag tränar och går till gymmet precis som jag vill, jag har börjat på en teckenspråkskurs, köpt konsertbiljett till Gyllene Tider, provat ut och beställt nya glasögon m.m. Så här i efterhand känns det ganska hemskt egentligen att man har haft det så. Men livet är inte lätt och ibland tror man att man gör rätt saker för sig själv och sina närmsta. Det är inte lätt att ta steget och gå vidare alla gånger. Jag har ju trots allt en gång valt honom av kärlek och älskat honom, tänkt leva resten av mitt liv med honom och valt honom som far till mina barn. Stora saker det där. Men det blev tyvärr inte riktigt som jag tänkt mig och nu har jag valt att gå vidare! Och det kan bara bli bättre! Eller vad tror ni? 😊
Tack för att ni tog er tid att läsa mitt ”gnäll” eller vad man ska kalla det. Nu väntas det middag och sedan en runda till gymmet för veckan bästa pass. Cycling55 med gymmets bästa instruktör.

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s