Vasaloppet

Så har man avverkat Vasaloppet då! Fast inte på skidor ska jag kanske tillägga… Kom för övrigt inte en meter framåt heller!? Och hur kan man då ha gjort Vasaloppet om inte på skidor och utan att komma någonstans? Jo, man kör ett spinningpass på fyra timmar.
Det är vad jag och ca 20 personer till har gjort idag på förmiddagen mellan kl. 8-12. Och det var så roligt. Vilket pass! Man hade fått anmäla sig och boka cykel innan och välja om man ville cykla i en, två, tre eller fyra timmar. Jag valde alla fyra. Tänkte att man kan ju bryta om man känner att man inte orkar.
Samtidigt som vi cyklade såg vi Vasaloppet på storbildsskärm och varvade mellan att lyssna på tv- kommentatorn och musik. (Mest musik) Instruktören hade satt ihop fyra 55 minuters pass som alla var kanon. Mellan varje pass var det ca. 5 minuters paus med blåbärssoppa, banan och bulle. Precis som på riktigt 😉
Så nu ligger jag i soffan och laddar för att ta mig ut i duschen. Därefter lite matlagning så man får i sig lite energi. Det gick för övrigt åt ca. 5 liter vatten/sportdryck, 1/2 liter blåbärssoppa, två bananer och en energibar för min del under dessa fyra timmar. Och det behövdes!
Hoppas detta initiativ återkommer nästa år för det var sååå roligt 😀
Nej, nu måååste jag gå och duscha!
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s