Oj oj oj…

Standard

Vad tiden går. Har inte varit här inne på flera månader. Hur leker livet med mig då? Inte mycket just nu…Varit lite småkrasslig och har ont i nacken. Var på massage häromdagen…Inte någon sån där skön mysmassage utan en riktig genomkörare som knyter upp knutor i musklern så det bara smattrar… ObestämdSka tillbaka nu i veckan igen för lite mer uppmjukning och eventuella fler knutar som ska knytas upp. Läskigt är det men det gör gott när det är klart.Flört

I övrigt rullar det på som vanligt. Har avslutat mina studier för ca en månad sedan. Det har varit så roligt och har gett så mycket ny inspiration till mitt jobb på förskolan. En riktig kick och nystart.

Är förtillfället lite trött på gubben. Rynkar på näsan Tycker att vårt förhållande går på tomgång just nu och har så gjort ett tag…För lite sedan övervägde jag alvarligt att skaffa en egen lägenhet så trött och irriterad var jag. På allt som hade med familj, gubbe och barn att göra. Men det är väll sådant som alla går igenom. Nu känns det bättre och allt har nästan blivit som vanligt igen… Om nu det är bra eller inte vet jag inte än. Det får väll tiden avgöra.

Nu väntar en liten avkopplande stund i Scrapp/Pysselhörnan. Så får vi se hur lång tid det tar innan jag hittar hit igen. Inte så lång tid hoppas i alla fall jag. Skrattande

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s