Tankar för dagen…och en länk…

Sitter just nu och försöker hämta mig efter typ nio timmars magsjuka från igår… Har börjat äta lite riktigt idag. Så för utom frukost har det blivit lite rester från helgen. Fast jag inser nu i efterhand att det var nog inte så bra att starta med grillat kött med massor av grillolja, svart peppar och vitlök, samt hasselbackare och kantarellsås…Det tog liksom stopp ganska tidigt. Rynkar på näsan Är nästan att jag blev lite illamående igen… Dumt gjort av mig jag vet…

Sitter också och funderar på när jag ska ta tag i min träning igen. Oskyldig Börjar kanske bli dags snart nu när vårsolen tittar fram och temperaturen segar sig upp mot tio plusgrader. Det är ju snart ”bara” ett år sedan jag fick mina fina joggingskor. Och inte har de blivit använda en enda gång… Skäms En kompis till oss flyttade för ett tag sedan och då fick vi låna hans crosstrainer. Den står nu så fint i vårt sovrum och jag tänker nästan varje dag att den ska jag börja köra lite på nångång… Vet bara inte när…Det är ju alltid något som kommer ivägen eller som måste göras först. Konstigt och alltid är det någon hemma när man helt plötsligt skulle få lite inspiration och lust. För inte kan det vara någon här när jag ska ”crossa” lite…eller hur Skrattande…känns ju urfåning… Men nångång så.

Måste bara ge er den här länken också…http://mymilktoof.blogspot.com/Dessa små figurer är helt underbara. Titta och njut. Nu ska jag lägga mig och vila lite och hoppas att illamåendet efter maten lugnar ner sig. Det båda inte gott just nu…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s