I min ensamhet…

Standard

Ikväll har jag suttit själv här hemma. Mannen är på avtackningsfest, dottern befinner sig hos pojkvännen och sonen spelar Xbox hos en kompis. Vad hittar man då på??? Jo, man utnyttjar tillfället till egentid och njuter av lugnet och tystnaden. Glad Sååå skööönt alltså…

Så jag har suttit här i min ensamhet och ätit av julens första pepparkakor med grönmögelost och bara njutit. Så gott, så gott. Det enda som fattades var glöggen. Flört Får köpa lite imorgon.
På tal om glögg är det någon som har smakat Lucia, glögg med chokladsmak? Om inte… gör det, den är så god. Tycker jag i alla fall….

Chokladglögg.jpg

Förhandsbeställde årets glögg förra året, den med mandarinsmak, och den var också god. Hade tänkt att göra det i år med men struntade i det när jag läste att det skulle vara saffransmak. Jag är nämligen inte så glad i saffran se´ ni… Halverar faktiskt alltid saffransmängden när jag bakar lussekatter också. Skäms
Men i morgon blir det till att uppsöka ett systembolag och köpa chokladglögg, den brukar nämligen ta slut ganska fort.

Nu tror jag att det får bli sängläge snart. Har tyvärr börjat få ont i halsen och fryser som en liten hund fastän värmepumpen går på ”powerful”. Gråter Vill inte bli sjuk nu. Har ju massor att göra ju. Måla trappan, tre inlämningsuppgifter, handla mat m.m. m.m. Ja, ja, det där att handla kan ju i och för sig någon annan göra men läxan och trappan är mina uppdrag. Tungan ute

Nää, nu får det vara nog för ikväll, så jag säger God Natt och…

Ha dé

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s