Snart bär det av…

Standard

Imorgon bär det av på campus.Glad Då åker jag och mina kollegor med tåget för att få vår första lektion i Förskolelyftet. Ska bli mycket roligt och intressant. Läxan är gjord och utskriven, böckerna är lästa och begrundade, så jag tror nog att jag ska vara redo. Flört Tåget går kl. 16.02 från stationen och vi ska träffs lite innan. På tåget hade vi tänkt diskutera och reflektera över det vi har läst, samt ”redovisa” vår läxa för varandra. Fast det som är skrivet är skrivet, ändå lite spännande att få ett utlåtande på sitt arbete. Blir borta i nästan tre dagar så Mannen och Sonen får reda sig själva lite grand. Tror nog att de ska klara det faktiskt.

Har fått lite rapporter från Dottern, som är på Teneriffa, också. De verkar ha det bra och njuter av det fina vädret. Frukosten var jättegod, middagen sådär och sängarna hårda…Cool Så det går nog ingen nöd på dom. De väntas hem på tisdag natt och jag saknar henne lite grann faktiskt. Det märks att de börjar bli vuxna, för det känns ändå lite naturligt att hon är iväg hem ifrån. Precis som det ska vara antar jag. Obestämd

Nej, nu måste jag städa och plocka undan lite här hemma. Det ser mer eller mindre ut som om en bomb slagit ner. Tråkigt men det blir fint när man är klar.

Så nu säger jag bara…

Ha de´

Ett svar »

  1. Hej!Du är en av de utvalda bloggarna!Vi är ett band som heter Estrapade, och vi undrar om du vill hjälpa oss?Sångaren/Gitarristen, Basisten och Trummisen(jag) var med i Melodifestivalen i år, 2010. Vi hete Noll Disciplin och kom 5:a i fjärde och sista deltävlingen.Jävligt roligt, men problemet har varit att skivbolaget som vi hade då inte jobbade för oss. Dom satsade inte och ville senare avsluta samarbetet pga. brist på ”fans”. (Vilket dom inte gav oss en chans att få).Nu säger vi ”Fuck You!” och kör våran egna grejj! Estrapade! Tanken med Estrapade är att all musik ska vara gratis. Vi ska snart släppa våran första platta, en EP.Vi har kommit på ett sätt att nå ut med våran musik. Du som är bloggare, du är perfekt! Tänk dig själv om du och alla andra bloggare vi har valt ut gjorde ett inlägg om oss. Ett enda blogginlägg, en gång. SAMTIDIGT.Om 2 eller 3 personer läser varje inlägg så skulle snart flera tusen personer veta att vår EP finns att ladda ner gratis på våran hemsida. Vill du hjälpa oss?Det är gratis för alla, de kostar dig ingenting.Det ända du behöver göra är att svara oss: Ja, jag kan göra ett inlägg om er! Nej, jag är inte intresserad!Maila oss ditt svar till: Estrapade@live.comTackar du Ja så kommer vi, när tiden är inne, att skicka en bild och en text som du kan använda när du gör ditt blogginlägg om Estrapade.Mvh Robin / EstrapadeJesper BjörklundJacob BergMarcus SvenssonRobin Björklundestrapade@live.comwww.mysapce.com/estrapademusicHitta oss även på Facebook!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s