Aaaahhhrrrggggghhhhhrrrr…..

Standard

Skrikandes

Vad gör man när tiden inte räcker till???

För det gör den inte just nu. Jobbar ju just nu bara 50% och läser 50%. Jätteroligt och intressant att läsa och jag ångrar det inte en minut. Känns som om jag har ganska gott om tid i det fallet. Det ända är att jag har så svårt att fokusera på att ”plugga”. Det vill säga att jag har svårt att ta in det jag läser. Tycker jag läser och läser men jag ser inte vad det står… Är förvisso inte van vid att läsa på det sättet eftersom jag mest brukar läsa deckare och romaner så jag antar att det är en träningssak. Eller vad tror ni?

Tiden som inte räcker till är den på jobbet…. Jag vet att jag måste släppa kontrollen och bara göra sånt som måste göras när jag är där. Men när jag är där så är det ju så mycket som behöver göras… Jag och en kollega (hon som jag studerar med) konstaterade att vi (hon, jag och våra andra kollegor) skulle behöva stänga våra förskoleavdelningar en hel vecka för att komma ikapp med allt praktiskt som behöver göras. Sånt som pappersarbete, få till en bra möblering som ger en god pedagogisk miljö, plocka fram och strukturera upp material som barnen kan använd m.m.m.m… Vill få undan sådant så man kan fokusera på arbetet med barnen. Visst vi ägnar oss åt barnen och verksamheten flyter men tiden räcker ändå inte till för allt det där andra som gör att man känner sig tillfreds med abetet man gör. Gggrrrr…..Vet inte vad jag ska göra. Kan ju inte lägga hur mycket tid utanför arbetet på att göra allt sådant heller…men, men… just nu ser det ut som om jag måste det…Hhhmmmm…

Nu ska jag iväg och kopiera lite matte-saker som det är tänkt att barnen ska kunna använda på förskolan.(Ytterligar sådant som behövs göras utanför arbetstid…) Vi har ju som jag nämnt tidigare (tror jag) matematikprojekt på vår förskola.

Säger så länge

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s