Igång igen…

Standard

Så var man igång igen. Är inne på andra jobbveckan nu, startade den första med att gå på kurs. Lite lagom att börja med tycker jag. Det var en kurs i InPrint, som är ett program som man har där man vill använda bilder och bildstöd ex för kommunikation, som begåvningsstöd och som läs och skrivstöd. Mer finna att läsa HÄR.

Min utbildning genom Förskolelyftet har också börjat kan man säga. Jag jobbar nu halvtid och pluggar på halvtid. Känns lite lyxigt att bara vara på jobbet mellan två och tre dagar iveckan. Ska i och för sig läsa den andra tiden, men i alla fall. Man slipper fara upp på morgnarna och ge sig iväg utan kan ta det lite i sin egen takt. Så småningom får jag säkert åka till jobbet för att göra uppgifter som vi får men det tar vi då.

Vi har inte varit på någon träff än, men vi har fått uppgifter och lite att läsa till första mötet. Så på söndag åker jag och mina kollegor på campus. Skrattande En bok har jag redan läst (eller de ca 100 sidor vi skulle läsa i alla fall) och en arbetsuppgift är avklarad. Nästa bok är påbörjad och läses för full just nu. Ska läsa fyra kapitel i den plus fyra kapitel i en bok till. Känns skönt och roligt att vara igång. Flört

Har för några timmar sedan skickat dottern och hennes pojkvän med tåget till Malmö. De lånar sin kusins lägenhet där över natten. Tidigt imorgon bitti flyger de nämligen till Teneriffa på semester. Det är inte utan att man är lite avis. De kommer hem om en vecka så jag ska nog klara mig tills dess. Känns lite i maggropen när de är iväg på egen hand så här. Skäms Hoppas de kommer att ha det bra och att de får fint väder.

Nej nu väntar mina skolböcker igen så till nästa gång säger jag bara…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s