Ja jösses vad tiden går…

Det är snart en månad sedan jag skrev här och det känns som igår. Obestämd Halva semestern har redan passerat och vädret är väll lite si så där… Kunde varit bättre om man säger så…sämre också för den delen…Nej, man ska inte klaga det är ledigheten som är det viktiga just nu. Glad Och av någon anledning har jag haft väldigt svårt att ”landa” i min ledighet i år. Om ni eventuellt har läst min blogg innan så vet ni att jag varit i väggen för några år sedan och har periodvis lite svårt med stresshanteringen fortfarande. Och under våren har det varit lite struligt både hemma (med badrum och dyl.) och på jobbet (vissa bitar är tuffare än andra). Sådant brukar straffa sig efter ett tag för mig. Man går lixom och bygger på med känslor och till slut brister det och brustit har det gjort…vid flera tillfällen… Både på jobbet och hemma. Och ni som vet vad jag talar om vet också att det brukar komma vissa bakslag när man går på ledigt och när man släpper alla ”krav”. Men det börjar ordna till sig bland känslorna nu. Cool Lagom till man ska ladda upp för jobbet igen. Obestämd Tur att man bara ska jobba halvtid i höst. Ska visserligen plugga men jag tror att det ska bli bra för mig med ett ”brake” och göra nått annat ett litet tag. Ser fram emot min kurs. För den som undrar så ska jag läsa ”Språk och matematik genom estetiska lärprocesser”.

Tyvärr har vi fortfarande ingen båt att semestra i, och det känns väldigt konstigt. Har ju tillbringat alla våra 21 somrar tillsammans i båt, med undantag för två. Detta är våran tredje båtlösa sommar så ni kan ju tänka er att det är annorlunda. Men inte hänga läpp för det. För vi är faktiskt inte helt båtlösa. Det finns en styrpulpetare som vi använder till kortare turer och vi har även en lånebåt till lite längre turer. Fast det är ju inget som vi ger oss iväg på semester i. Vi har varit och tittat på lite olika båtar. Men det vi har sett har inte varit något att ha. Skrikandes Inte i våra ögon i alla fall. Man vet ju hur man vill ha det och vilket skick man vill att båten ska vara i efter alla år på sjön.

Under tiden har mannen har köpt motorcyckel så vi tar lite småturer med den ibland. Mysigt…Har alltid gillat att åka båge. Fast det ersätter inte på något vis inköp av båt. Om nu någon skulle tro det… Nej, mannen har alltid varit periodare vad det gäller motorcyklar. Dyker det upp nått kul köper han och när det inte är kul längre så säljer han. Sådan har han alltid varit… med allt. Även båtar… Köpa nått att skruva lite lagom med och sälja när det är ”klart” eller om någon kommer och vill köpa för rätt pengar… Man ska inte fästa sig vid döda ting, säger han. Man kan alltid köpa nått annat… Det gäller bilarna vi ägt också. Ja, ja…Jag har vant mig och blir inte så förvånad längre. Tungan ute

Vad det gäller min Facebook så har jag också vant mig. Och tycker det är riktigt roligt. Måste in och titta lite då och då, och även skriva någon kommentar i mellan åt också. Det är ju faktiskt ett ganska bra sätt att hålla lite kontakt med vänner och bekanta som kanske inte bor precis nästgårds…Har hittat lite ”gamla” vänner från skoltiden bland annat och det tycker jag är lite roligt.

Nej, gott folk nu tänker jag ta mig en tur ner till staden (en promenad på fem minuter) och fönstershoppa lite. Kanske, kanske blir det nått shoppat på riktigt också. Får se om det finns nått kul i butikerna. Så till nästa gång säger jag bara…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s