Long time, no sea =)

Standard

Har mycket att skriva om idag Glad

Studentfesten gick jättebra. Dottern fyllde ju år samma dag så vi hade dubbelkalas kan man säga. Hon fick en systenkamera som hon önskat sig ett tag nu. Hon blev jätteglad och sover nästan med sin kamera nu… Nej. skojar bara, men glad blev hon och kameran är ofta med när hon ska någonstans.

Har även varit och röntgat min lilla hjärna eftersom jag haft så mycket huvudvärk. Svaret kom härom dagen och allt var i sin ordning. Skönt! Mitt gympaprogram som jag fick på gymmet för lite sedan har jag inte börjat med ännu. Skäms Men det kommer… jag lovar…(nästan).

Någon ny båt har vi inte införskaffat oss ännu, men vi letar bla. på nätet varje dag. Ett tu tre dyker det upp något som passar och faller oss i smaken. Så denna sommaren kanske vi får tillbringa mesta tiden på land och hitta på andra saker på semestern. Det löser sig när vi kommer dit. Både mannen och jag jobbar ju en hel vecka till. Skrattande

Blev ju med Facebook för ett tag sedan och var väll lite skrajsen över detta. Obestämd Men jag måste säga att det är beroende framkallande. Nu måste jag gå in där varje dag och kolla ju. Så jag vet inte om det var så bra att bli medlem. Men jag ger det lite till så får vi se…Tungan ute Har ju bara två bloggar, en StayFriends och nu också Facebook att hålla reda på. Har man inte att göra så skaffar man sig. Flört

Som om inte det var nog så ska jag börja plugga i augusti. Ska bli jätteroligt. Sökte till Förskolelyftet i vår kommun och blev antagen. Så fr.o.m. 16 augusti ska jag jobba 50% och plugga 50% och jag ser fram emot detta jättemycket nu. Det är jag plus två kollegor till som ska läsa. En kommer från samma arbetsplats och jobbar på paralellavdelningen. Den andra jobbar på en annan förskola i stan men henne känner både jag och min kollega sen innan. Roligt ska det bli i alla fall. Så vandrarhem är bokat och böcker är beställda. Kursen är på distans, ca 40 mil iväg så vi måste sova över när vi ska träffa våra lärare ungefär en gång i månaden. Böckerna ska komma levererade till jobbet vilken dag som helst och jag väntar med spänning. Ni som läst i min blogg innan vet ju att jag älskar böcker. Om det är läroböcker eller ”vanliga” böcker spelar ingen roll. Flört Detta avbrott från den vanliga vardagen tror jag blir bra för mig. Jag behöver ett brejk och lite omväxling från jobbet, känner att jag vill utmanas och utvecklas lite i mig själv. Cool Och det varar bara i en termin. Spännande….

Nu måste jag göra lite nytta (tror jag), hungrig är jag i alla fall så till nästa gång säger jag bara…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s