Hjälp…

… jag har blivit med Facebook! Varför då kan man undra… Det gör jag också. Fast alla pratar om detta Facebook och frågar om man har det. Så jag blev ju nyfiken. Så nu är jag med Facebook. Tiden får väll utvisa om det är något för mig. Fast det sa jag när jag började blogga också och nu har jag två bloggar ju. Så det kan bli. Återstår att se om någon vill bli vän med mig också…Flört Har en men det kanske blir fler, jag blev ju medlem idag så jag får väll vänta och se vad som händer.

En anledning till att jag gick med är att vissa ”hobby-bloggar” som jag följer även har Facebook och jag tänkte att det kunde vara trevligt att följa de där också. Ska bara se till att hitta dit också. Fast det brukar ligga länkar på deras bloggar så det ska nog inte bli så svårt.

Nu väntar sängen och imorgon ska det städas här hemma. Har ju Student-fest på fredag och då får man väll ha det lite snyggt omkring sig. Visst..?

Så nu säger jag God Natt och…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s