Läkarbesök…

Standard

Ja idag var det dags för mitt läkarbesök som jag skrivit om tidigare. Skulle ju kolla upp min eventuella migrän. Och idag var det dags. Kom därifrån för en stund sedan och allt tyder på migrän. Läkaren sa att som jag beskriver det och eftersom jag har den sjukdomsbilden jag har med utmattningdepression och mycket huvudvärk i samband med den och min sjukskrivningstid helt och delvis under fem års tid, lite tester han gjorde så tyder allt på migrän. MEN…eftersom jag alltid får ont på nätterna och tidigt på morgnarna så vill han att jag ska göra en skiktröntgen…ObestämdSå remiss är skickad…Så nu kan man bara vänta. Jag fick även ”riktiga” migräntabletter utskrivna. Jag blev även tömd på en hel del blod som skulle kollas bla. för borelia, ämnesomsättning och glukos(?) plus massor av annat som jag inte minns. Får väll svar på detta om ett par veckor.

Känns rätt bra att ha tagit tag i saken även om det inte låter så kul med skiktröntgen. Man får se det från den ljusa sida och tänka att om det är något upptäcks det förhoppningsvis i tid. Skäms

Nu ska jag strax hämta dottern vid skola och åka in till grannstaden och titta efter bla. en kuvertväska till hennes bal och en mobiltelefon till mig. Vi får väll se om vi har någon tur. Glad

Så jag säger bara ha en bra dag och

Ha de´

»

  1. Du ska se att det inte är någon fara, oftast brukar det inte vara det. 🙂 Ändå skönt att ha vill vara på den säkra sidan o titta upp, än att strunta i det !Ha en bra dag, o hoppas ni hittar någon fin väska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s