Det drar ihop sig…

Standard

Ja, det närmar sig med stormsteg…

Vad då kanske ni undrar? Dotterns student… Det är bara lite drygt en månad kvar tills hon går ut skolan och kastas ut i den stora hårda världen. Nej riktigt så illa är det väll inte. Hon har fått jobb hela sommaren, 10 veckor, och hon tjänar bra på de veckorna så hon ska nog klara sig ett tag.

Men fy vad det är att pyssla med nu så här veckorna innan. I förgår hittade hon äntligen skor och Bh att ha till sin balklänning. Så igår var vi och lämnade in den hos sömmerskan för att sy in den. Den var ju liiite stor när vi köpte den på Blocket i vintras och sedan har dottern gått ner X antal kilo i vikt så det har blivit lite mer luft mellan tyget och kroppen. Flört Fast det verkar som om sömmerskan kunde fixa till det snyggt ändå. Vi var även och beställde ett enkelt halsband och armband, tittade lite efter pärlor och liknande att ha i håret när det ska fixas inför balen,letade kuvertväska m.m, m.m. Så lite fullt upp är det. Fast det är roligt samtidigt.

Nej, nu väntar jobbet på mig så jag måste hoppa upp på cykeln och ge mig iväg. Så till nästa gång sägerjag…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s