Ny mobil…

Standard

Säkert hemkomna från grannstaden innan idag. Utan väska men med en telefon. Skrattande Känns mycket bra och den är så fin. Så här ser den ut…

100100017864_1_medium.png

Det blev en Sony Ericsson C901 Green Heart. Dottern har en likadan fast rosa (min är vit) och ingen GreenHeart och hon är jättenöjd med sin så jag slog till på en jag också. Har hållt på att lägga över lite telefonummer, bilder och annat smått under eftermiddagen och nu ska jag se om jag kan lägga in så jag kan blogga från mobilen också. Både här och på min andra blogg. Men först ska jag sova lite så jag säger God Natt och…

Ha de´

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s