Ny mobil?

Standard

Börjar bli väldigt sugen på en ny mobiltelefon. Min gamla har börjat krabba och stöka så den är inte rolig längre. Bl.a. så tappar den bort minneskortet ibland och då måsta jag starta om den och ibland är det inte alltid den startar då utan jag måste öppna och stänga den flera gånger innan det funkar. Skrikandes Helt plötligt har klocka och datum ändrats av någon anledning, vissa knappar får man trycka jättehårt på. Det är så trist och irriterande. Så nu vill jag ha en ny. Funderar på någon av dessa:

VIVAZBLACK_1_medium.pngX10BLACK_1_medium.png100100017864_1_medium.png

                     Vivaz                      XPERIA™ X10           C901 GreenHeart

Som ni ser så har jag snöat in på Sony Ericsson. Vet inte varför men jag gillar deras telefoner. Har väl lärt mig hur de är uplagda och det passar mig. Nu vill jag gärna veta om någon har några tips eller rekomendationer. Kanske någon åsikt eller erfarenhet av dessa telefoner. Vore kul att få veta lite från ”verkliga livet” om dom. Hoppas på lite kommentarer nu. Under tiden funderar jag vidare på mitt behov av modell.

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s