Hipp hipp hurra!!!

På min födelsedag! Skrattande För det är vad det är idag. Fick i och för sig börja dagen med att åka och handla men när jag kom hem stod frukosten färdig på bordet. Är ingen frukost-människa men kaffe och en rostad brödskiva slank ner. Så fick jag min paket av mannen…ett par joggingskor som jag har varit med och provat ut…så nu kan jag ta tag i mitt liv…IGEN. Barnen sover fortfarande och det ska de få göra. I eftermiddag vid 14-tiden kommer det lite folk och då ska vi ha kalas för mig och sonen. Han fyllde ju år i fredags. Skulle varit född på min födelsedag enligt uträkningarna men han hade lite bråttom och kom ett par dagar innan. Men snabb var han. Tog bara 10 minuter efter att vattnet gick. Allt tog nog en timme ungefär från det vi kom in. Det var nog enda gången i hans liv som han varit snabb. Flört

Nej, nu ska det bakas marängtårta med hallon och physalis och glasyren ska bredas på kärleksmumsen så jag har inte tid att sitta här och slöa. Hoppas ni får en bra dag för det tänker jag ha…

Ha de´

2 reaktioner till “Hipp hipp hurra!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s