Medarbetarsamtalet…

…gick bra. Känns skönt att fått delge ”chefen” hur jag upplever min situation på jobbet. Pratade även om hur jag/vi börjat att ta tag i det som känns jobbigt och att jag/vi tar en bit i taget. Allt måste få ta sin tid och det känns bra att min ”chef” är medveten om hur jag mår och att det tar väldigt mycket energi från mig. Men förhoppningsvis kan allt bara bli bättre. För hur det än är så älskar jag mitt jobb. Skrattande

Snart är det helg igen och då ska vi ha kalas här hemma. Sonen fyller år imorgon, fredag, och jag på söndag. Så lite bakning och pyssel står på agendan i helgen så det kan bli kalas av.Glad

Men nu står det ”sova” och det är vad jag behöver just nu. Har ju som sagt lite problem med sömnen av olika anledningar…Obestämd Men det är inget vi ska tala om här och nu. Jag säger bara God Natt och…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s