Visst betyder det lycka..?

Standard

Hittade denna lilla krabat på vår altan härom dagen, nämligen på min födelsedag. Glad Och visst är det ett vårtecken när nyckelpigorna kommer fram. Det tycker i alla fall jag.

 

NyckelpigaLiten.jpg

Har alltid fått för mig att nyckelpigor betyder lycka, vet inte varför. Någon mer som hört detta? Jag sa alltid att när jag tatuerade mig så skulle det vara en nyckelpiga för de betyder lycka och så fick det bli. Kunde tyvärr inte få till någon bra bild på min tatuering men jag är jätteglad över den. Över bägge två för den delen. Har en tribal på ena skuldran också.

Men angående nyckelpigan så tror jag att det betyder lycka eftersom jag alltid har en med mig  Skrattandeoch eftersom jag hittade en på min födelsedag. Om inte så betyder det lycka från och med nu bestämmer jag.Flört

Ha de´ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s