Länge sen sist…

Standard

Fyyy vad tiden går snabbt. Semestern försvann som en avlöning och man har jobbat i flera veckor nu. Fast det var skönt att vara ledig. Givetvis har jag kopplat av och njutit av sommaren. Båten har vi nyttjat till fullo. Det blev fyra veckor lite drygt på havet med bl.a. en tripp till Bornholm. Gudhjem är en fin liten by som jag gärna återvänder till.

GudhjemLiten.jpg

Backig men väldigt trevlig. Mysigt att bada från klipporna vid hamnen. Även om jag tillhör gruppen som inte gärna badar i havet så finns det ju andra i familjen som gör det. Skrattande

HoppIHavetLiten.jpg

Om man inte badar kan man ju alltid promenera runt och titta på omgivningen. Typiskt för Bornholm (Danmark med för den delen) är väll ändå alla väderkvarnar. I just denna fanns ett cafe´. Där var ganska fullt när vi var där så det blev ingen fika för vår del.

VäderkvarnLiten.jpg

Som sagt sommare har varit fin och jag kan lixom inte förstå dom som klagar på att vi hade dåligt väder… Där vi var sken i alla fall solen nästan varje dag. Visst, det blåste i mellan åt och visst kom det någon skur men vi hade övervägande solsken. Längtar redan till nästa semester…

Innan jobbet började hann mannen och jag med en tripp till Göteborg med ett par av våra bästa vänner. Där hade vi en rolig helg med lite shopping, Off-shore-båtar och Madonna-konsert.

Visst var hon bra. Fast lite besviken blev jag också. Man ska ju inte påstå att hon var någon publikfriare precis. Hon gick in och körde sitt race och så var det inte mer med det. Men visst var det häftigt och en upplevelse att få se en världsstjärna live.

PåScen01Liten.jpg

Det som imponerade mest på mig var nog allt folk. 59000 personer på samma plats skojar man inte bort. Har aldrig sett så mycket folk på en och samma gång och kommer nog aldrig att se det igen tror jag.

59000PersLiten.jpg

Imponerande…

Men som sagt, semestern är över och man är igång och jobbar igen. Jättekul att träffa alla barnen igen. Det är otroligt vad mycket som händer på några veckor. Nu har de allra flesta börjat prata och de har blivit så ”stora” och mer självständiga. Man blir lika imponerad varje gång hur barn utvecklas. Det är en av tjusningarna och privilegierna med detta jobbet att få vara med om detta. Barns utveckling är något väldigt spännande och fantastiskt.

Nej, nu ska jag handla lite. Behöver lite jäst, mjöl och sådant. Det är ju Kanelbullensdag på söndag och jag har fikat på jobbet på fredag. Gissa vad det bjuds på till kaffet då? Flört Inte så svårt att lista ut eller hur. Så till nästa gång sägar jag bara…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s