SEMESTER…

Standard

Äntligen semester… Idag är första dagen på min ledighet.Cool Nu väntar 33 dagars ledighet. Ska bli så skönt!!!

Det tråkiga är att jag vaknade idag med en fruktansvärd huvudvärk och nästan lite yrsel.Gråter Fast det är väll kroppens sätt att reagera nu när den får ledigt från all stress antar jag. Ska ta nån dag till att varva ner lite innan jag börjar semesterpacka. Båten väntar ju. Fast nu ska det ju bli sämre väder så vi får se hur långt vi kommer, hade tänkt oss Bornholm. Men man vet aldrig när man har båt hur långt man kommer. Man måste ha bra koll på väder och vind när man är på sjön. Vill ju inte hamna i sjönöd… Nä, man får ta dagen som den kommer helt enkelt. Vilket inte är helt fel i mitt fall som har varit i väggen en gång och nästan hamnat där igen nu under våren.

Idag ska jag ta det lilla lugna och bara göra lite ärenden som att posta lite brev till sonens gymnasieskola. Tacka nej till privatskolan han sökte och tacka ja till den kommunala gymnasieskolan som var hans förstahandsval. Sedan kanske jag ska lägga lite tvätt i maskinen och vika lite av det rena. Ska försöka få tid till att scrappa lite också tänkte jag. Köpte lite nya papper igår och har tre layouter på gång i huvudet. Måste rita ner ”skisserna” på papper i alla fall så jag inte glömmer dom. Tänkte packa med mig lite att ta med på semestern. Då är det rätt bra att veta hur man vill ha det så man bara tar med det nödvändigaste. Vad nu det kan vara, jag vill ha med alla mina scrappsaker. Fast det går ju inte.Flört Eller…Får klura lite på det.

Nä, nu får jag nog komma igång lite. Halva dan har ju redan gått så till nästa gång…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s