Svårt med uppdateringar…

Standard

Att det ska vara så svårt att uppdatera här då..? Finns massor att skriva om men jag kommer aldrig till skott. Varför kan man undra…Svar: Vet ej. Kan bero på att jag tar mig lixom inte tid riktigt och det händer ju massor med saker hela tiden så jag hinner inte med att skriva om allt. Så just nu ligger jag efter i rapportering. Om man nu kan säga så om en blogg!?

Vad har hänt då? Jo, jag har bland annat varit på bokmässa i Göteborg, kommit igång lite med träningen, haft föräldramöte på jobbet, skuvat ihop en badrumsinredning (nästan klar) plus en massa annat som jag inte kan komma på just nu.

Nej…skärpning måste det bli. Det är ju faktiskt ganske skönt att skriva av sig lite ibland och dela med sig av sina funderingar så jag är förhoppningvis snart tillbaka igen. Så länge…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s