Snart semester!!

Standard

Nu kommer snart dottern hem från sin resa till Kroatien. Har saknat henne en del faktiskt. Men vi har haft kontakt via sms ett antal gånger och hon har haft det mycket bra. Sol, bad och snorkling hela dagarna. Så jag misstänker att det är en ”liten” pepparkaka som kommer hem i morgon.

Midsommaren flöt på lugnt och stilla med grillning och mys på berget i solnedgången. Trevligt umgänge med vänner och bekanta ingick också. Det är så skönt att umgås med dessa vänner. Vill man vara social och trevlig är man det, men det är lika accepterat att gå undan och få vara för sig själv. Himla bra tycker jag.

Nu har man bara en vecka kvar till semestern börjar. Känns som en evighet just nu, fast en vecka går ju ganska fort igentligen. Sedan väntar fem veckor av ledighet. Känns lite lyxigt för jag har bara tagit fyra veckor som mest innan. Men i år slog jag till med fem. Skönt!

Mannen fick gå på ”semester” lite tidigare än beräknat. Han klantade till det lite i midsommarhelgen och bröt lillfingret. Det var bara att köra till akuten för röntgen och gips! Snopet för honom. Han trodde nämligen att han skulle slippa gipset. 😉

Nu väntar lite shopping på stan. Sedan en tur till stora matbutiken för proviantering. Det ekar lite tomt i skåpen här för tillfället. Där efter får det bli ett par timmar i tvättstugan. Så tills vi hörs igen…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s