Äntligen!

Äntligen semester!! Igår var sista jobbardagen innan semestern. Nu väntar fem långa och sköna veckor av ledighet. Ska jag njuta och koppla av eller? Det ska läsas och lyssnas på ljudböcker, promeneras och kopplas av om vart annat. Inga måsten, eller så lite måsten som möjligt i alla fall. Bara de allra nödvändigaste som att äta och sova och så….!

Till att börja med ska jag bara vara för mig själv en dag eller två. Känner att jag behöver ta det lugnt och vara i fred lite grann efter en tuff och stressig vår. Har varit i väggen en gång och det räcker för min del. Det tog fem år att komma tillbaka helt. Frågan är om man någonsin kommer tillbaka fullt ut. Lite för mycket som händer runt om kring så har man ju känningar ganska så omgående. Kan ju erkänna att det har varit på väg neråt vissa perioder under våren. Då har jag fått ta ”time out” från vissa saker för att orka med och för att behålla näsan över ytan. Det känns direkt när det drar ihop sig. Men man har förhoppningsvis blivit lite klokare eller i alla fall lärt sig att tyda signalerna när kroppen säger ifrån. Men som sagt nu har jag fem veckor till återhämtning.

Har nog hittat en ny hobbie, tror jag. Har börjat bli lite sugen på scrapbooking. Det verkar lite kul. Har suttit och letat på lite hemsidor för att kolla in vad det igentligen är. Verkar inte finnas några direkta regler för hur det ska se ut eller göras. Man ska tydligen låta fantasin och kreativiteten flöda fritt. Får se om jag ger det en chans under semestern.

Just nu är det tyst och lugnt i huset. Dottern är i väg över dagen med sin pojkvän, mannen och sonen bor i båten. Dit ska jag med flytta snart. Men först ska jag njuta av stillheten i lugn och ro, gå och plocka lite, packa och lite sådant. Får se när nästa inlägg blir. Fram till dess så får ni som möjligen läser här ha en skön sommar med mycket sol och bad.

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s