Migrän, ansiktsmask och meditation.

Standard

Idag blir jag hemma från jobbet på grund av min j…a migrän. Vaknade med huvudvärk men steg upp med hopp om att det skulle släppa eller i alla fall lätta. Men icke… Huvudet bultade och jag var rent yr, så det var bara att krypa tillbaka till sängen. Och tyvärr brukar det hålla i sig ett par dagar så blir hemma imorgon också. Såå drygt.

Men nu har jag tagit en tablett som har hjälp något litet. Då har jag passat på att inta frukost och meditera. Samtidigt när jag ändå skulle meditera lade jag en skön ansiktsmask med lera och charcoal (kol m.a.o. men det låter coolare på engelska).

Ler & kol-mask, serumdroppar och handtvål från Rituals.

När jag sen mediterat i ca 20 minuter och sköljt av masken smorde jag in ansiktet med ett serum för att boosta lite extra. Känns skönt när man i övrigt mår skit. Och för att boosta och förhoppningsvis heala mig själv tänker jag göra lite yoga också som ska vara bra mot huvudvärk. Yogan hittade jag hos Yogobe där jag ju fick en prova-på prenumeration av Barnen tillsammans med min födelsedagspresent.

Ansiktsmask och meditation.

Efter det måste jag nog vila. Huvudet känns, om jag ska uttrycka mig milt. Hoppas yogan kan lindra lite i alla fall.

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s