Minisemester!

Helgen som gick hade jag lite minisemester och `reste´bort. Men jag reste inte så långt utan bara ca två mil, ut till mina föräldrar på landet. Det var ett underbart härligt höstväder också. Så vackert i skogen på vägen upp till Stugan.

20181020_152200

Vägen till mina föräldrar går hela vägen uppför berget. Till höger ligger havet och till vänster skogen.

Har garanterat skrivit om detta stället innan här på bloggen. Det var vår sommarstuga från början som min pappa började bygga när jag låg i mammas mage. Det blev senare, när jag och min Syster blev vuxna och utflugna, deras permanenta boende, eftersom de då tyckte att de inte behövde en stor villa i stan. Men det har alltid kallats för Stugan. Som ni förstår så har detta ställe alltid funnits med i mitt liv och vi tillbringade alla somrar här och ibland även vintrarna. Detta är mitt paradis på jorden.

DSC_0833

Så här ser det ut på sommaren. Helt ljuvligt!

DSC_0812

Här inne i Lillstugan brukar jag bo när jag besöker mina föräldrar. Bilden är från någon sommar sedan.

Helgen som var kände jag då att jag behövde komma hemifrån lite och bara vara, så jag bestämde mig alltså för att köra ut till mina föräldrar. För här ute rinner all stress av mig och jag kopplar verkligen av. Att jag sedan får umgås med min fina Mamma och Pappa gör ju inte saken sämre. Det blir en win- win situation för alla. Jag får bli lite ompysslad och stressa ner och de får pyssla om och skämma bort mig lite. Men samtidigt får ju jag skämma bort dom också och hjälpa till lite med t.ex. matlagning även om de helst inte vill ha någon hjälp. Men de är trots allt snart 80 år så jag hjälper gärna till och umgås mer än gärna med dom. Ingen vet hur länge jag får ha de kvar. Hemska tanke…

Även om jag gärna umgås med mina föräldrar så är det skönt med ett eget kryp in. Så jag brukar bo i Lillstuga som ligger på baksidan av mina föräldrars hus och med skogen precis inpå knuten. Så mysigt!

20181019_194606

Så här mysig ser Lillstugan ut en mörk höstkväll.

20181020_125509

Mitt mysiga kryp-in.

Jag älskar alla årstider här ute. På sommaren är det ca fem minuters gångväg till havet eller så kliver jag direkt ut i skogen. Hösten är ljuvlig med alla färger, vintern är magisk när allt är inbäddat i snö. Nästan lite sagolikt. Och våren ljuvlig när bokskogen börjar skifta i ljust grön. I love it!

Så helgen tillbringades med god mat, gott vin och mysigt sällskap innan det var dags att på söndagskvällen köra hem och förbereda sig för jobbveckan. Lite mer lugn och harmonisk inombords och lite nöjd av att ha gjort mina föräldrar glada med mitt sällskap. Och det är ju inte fy skam…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s